Kodulehe optimeerimise hind.

Millest koosneb kodulehe optimeerimise hind?

Millest koosneb kodulehe optimeerimise hind?

Veebilehe sisemine (tehniline) optimeerimine. Seda tööetappi teostavad optimeerijad koos programmeerijatega. SEO-spetsialistide ülesanne on leida veebisaidil olemasolevad puudused, mis mõjutavad negatiivselt lehekülgede indekseerimist otsinguprogrammide poolt, veebiressursi positsiooni väljaandmisel või kasutajakogemust. Avastatud vigade tulemuste põhjal koostatakse programmeerijatele ülesanded saidi peenhäälestamiseks. Saate tellida veebilehe SEO-promotsiooni arendusfaasis või eraldi juba loodud projektile kuni 5 aastat pärast selle loomist.

SEO-tekstide kirjutamine

Tõlkija koostatud tekstimaterjal peaks olema ainulaadne, kergesti loetav ja arusaadav ning sisaldama märksõnu erinevates sõnavormides optimaalses koguses. Sellisel juhul tegelevad otsingupäringute jaoks optimeeritud tekstide loomisega mitte ainult copywriters, vaid ka optimeerijad, kes koostavad tekstide TORi ja sisuhaldurid, kes seejärel paigutavad kirjutatud tekstid veebiressursile, võttes arvesse otsingumootorite soovitusi. Sisu loomise hinnad sõltuvad copywriteri oskuste tasemest, konkreetse teema keerukusest, teksti mahust (kaupade lehekülgede puhul piisab 1-2 tuhandest tähemärgist, teenuste lehekülje puhul - 2-2,5 tuhandest tähemärgist).

SEO audit

Selleks, et kohandada edendamise strateegia optimeerijad analüüsivad igakuiselt saidi edendamise tõhusust seoses

      • - veebisaidi klikkide arv ja liiklusallikad
      • - statistika praeguste positsioonide kohta otsingumootorites ja Google'is müügiedenduspiirkondades
      • - saidi nähtavuse dünaamika - kulu ühe külastaja kohta
      • - muud põhinäitajad vastavalt kliendiga kokkulepitule

Auditi käigus saadud andmed saate aruande kujul. Nõuetekohaselt läbi viidud SEO-audit võimaldab teil vähendada saidi optimeerimise kulusid järgmisel kuul, ilma et see vähendaks või isegi suurendaks veebisaidi optimeerimise tõhusust.

SEO konsultatsioon

Teie veebisaidi optimeerimise töö käigus võivad teil tekkida lisaküsimused. Neile vastamiseks peab spetsialist kulutama osa oma ajast, mis peaks olema tasuline. SEO-konsultatsiooni maksumus ei sõltu mitte ainult selle kestusest, vaid ka spetsialisti kvalifikatsiooni tasemest.

Semantilise tuuma loomine

Sihtpäringute kogumine koos veebilehe struktuuriga seotud tööga on kõige ulatuslikum tööetapp, mida teostavad ainult SEO-spetsialistid. Veebisaidi semantilise tuuma laiendamine ja märksõnade rühmitamine maksimaalselt asjakohasteks rühmadeks suurendab nende otsingupäringute arvu, mille puhul veebiressurss kuvatakse otsingutulemustes. Lisaks võimaldab lai semantiline tuum luua optimaalse struktuuri, planeerides eelnevalt, milliseid lehekülgi ja jaotisi on vaja reklaamimiseks, lähtudes kasutajate soovidest.

Mida rohkem märksõnu sait lõpuks sisaldab, seda kauem võtab nende läbitöötamine aega ja seda suuremad on veebilehe edendamise tööde kulud. Te võite tellida veebisaidi SEO-promotsiooni ilma taotluste nimekirja koostamiseta ainult juhul, kui olete juba teostanud oma veebisaidi optimeerimise ja teil on projekti taotluste nimekiri.

Linkide loomine

Linkide ehitamine kui linkide ehitamise ja linkide masside haldamise tööde kogum on üks viisidest, kuidas parandada veebisaidi järjestust otsingumootorites. Selleks, et meelitada otsingumootoreid ja pakkuda asjakohast, pidevat ja mahukat külastuvust teie saidile, tuleks saada tagasisideid kvaliteetsetest allikatest.

Doonorsaitide sisu hind sõltub iga saidi sisepoliitikast, ankurduste ja ankurduste teksti kirjutamise kuludest copywriteri poolt, samuti linkide endi paigutamise kuludest.

Kuidas teha Google SEO aastal 2023.

November 05, 2022

Google SEO. Põhjalik info, kuidas teha Google SEO aastal 2023. Kõrge konkurents USA kinnisvaras või E-A-T faktorite nõuded meditsiiniliste veebilehtede puhul viivad mõnikord eelarvamusteni, et Google SEO ei tööta nii hästi kui 5-10 aastat tagasi. Valitseb arusaam, et sihtrühma (CA) ligimeelitamiseks on kasulikum maksta PPC (Pay Per Click) reklaami ja SMMi eest kui SEO-promotsiooni eest. See tähendab, et kommertslik otsinguruumi optimeerimise (SSO) pakkumine on nüüdseks tavaline.

Miks peab SEO optimeerimine tegema kogu aeg?

August 1, 2022

Otsingumootoriturunduse eesmärk on jõuda otsingumootorite edetabelite tippu. Google'i tipud moodustatakse algoritmide abil ja saite konkureerivad alati omavahel. Seetõttu on aktiivsemad konkurendid passiivsete saitide asemel tipus. Kodulehe SEO tööde paus või peatumine pärast ühekordset rakendust ja veebileht langeb ära.

Kuidas õigesti registreerida oma veebilehte otsingumootorites?

September 27, 2021

Veebilehe registreerimine otsingumootorites tähendab selle lisamist indekseerimisjärjekorda ja seeläbi tasuta mehhanismide käivitamist selle külastatavuse suurendamiseks, kui teie veebileht hakkab seejärel vastama otsingumootorite kasutajate päringutele.

Otsingusõnad ja nende sagedused.

Juuli 11, 2022

Otsingupäring on sõna või lause, mille kasutaja sisestab otsingusse. Otsingupäringu sagedus sõltub teemast ja tegevusvaldkonnast, samuti piirkonnast, hooajalisusest ja otsingumootorist. Otsingupäringute tüübid vastavalt nende sagedusele SEO mõttes liigitatakse päringuid sageduse järgi, mis näitab, kui tihti päring otsingumootorisse sisestatakse

Kirjuta meile